OVER ADVOCATENKANTOOR DEPLA-DEKEYZER-LANTSOGHT

Ervaring in alle takken van de rechtspraak

Meester Rik Depla en zijn echtgenote Sabine Lantsoght richtten hun advocatenkantoor op in 1989. Wat begon als een kleine onderneming is vandaag uitgegroeid tot een tienkoppig advocatenkorps, een mix van jong geweld en ervaren pleiters.

Advocaten Depla en Lantsoght bundelen vanaf 1 oktober 2020 hun krachten met advocaat Hugo Dekeyzer onder de naam Depla-Dekeyzer-Lantsoght. Beide kantoren deelden namelijk eenzelfde aanpak. Door deze samengang kunnen we een bredere regio van dienst zijn.

Met zijn advocatenkantoor te Zedelgem staat advocaat Hugo Dekeyzer al meer dan 40 jaar klaar voor particulieren en ondernemingen. Hij verdedigt hun belangen in familierecht, handelsrecht, verkeersrecht, contractenrecht en strafrecht. Daarnaast treedt meester Dekeyzer ook op als plaatsvervangend rechter bij de Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oostende.

 

Visie en bedrijfsfilosofie

Iedereen heeft recht op een optimale juridische bijstand. Daarom bestuderen wij elk dossier, groot of klein, in detail alvorens we een juridische procedure opstarten. Is een dossier op voorhand al een verloren zaak, dan zeggen we dat meteen. We scheppen liever duidelijkheid dan dat we cliënten onnodig aan het lijntje houden.

Ondanks de relatieve omvang van ons kantoor beheren advocaten Rik Depla, Sabine Lantsoght en Hugo Dekeyzer nog steeds elk dossier. We onderhouden met elke cliënt een persoonlijk contact. De medewerkers vervullen een ondersteunende rol. In die constellatie kunnen we optimale winstkansen voor uw zaak garanderen.

Maak een afspraak